pidisday

Framför allt kommer den här bloggen att handla till stor del om hästar, i andra hand kommer den att innehålla olika tankar och åsikter från mig om livet och allt vad det innebär.

Mycket att hurra för

Beställde efter en bomlös sadel från Stall Rustorp, en Barefoot Cheyenne, som jag hämtade ut i förr går och provade på Ex i går. Tillsammans med padden var den väldigt fluffig och som ryttare hamnar man högt över hästens rygg till en början(provade dock inte att sitta i den). Såg lite små kusligt ostadigt ut och lite så kommer det att vara till en början innan man har "ridit in" dem. :)

Ville egentligen ha en Barefoot Cherokee, men de fanns inte i lager och jag har inte tålamod att vänta när jag väl bestämt mig för något. :P (Cherokee t.v och Cheyenne t.h)


Ska Longera Ex med sadeln i dag tänkte jag och se hur han reagerar på den. Tror dock inte att det ska vara något konstigt. Som sadeln såg ut ser den inte ut att vara någon som skulle kunna röra sig obehagligt på hästens rygg. Den såg stilla och mjuk ut. :) Han är ju van lokselen så...

Inte länge kvar förän vi ska till Sörgården på kurs! Det är kl 9.30 på lördag. Iiiih, nervöst! :D Det blir första gången jag är iväg med Exotic så där. Hoppas på att vi ska kunna få lite hjälp med att förstå varandra bättre och kanske lita på varandra mer. Jag red Exotic i vinterhagen i går. Vi hade lagt ut högar med hö som jag styrde honom emellan. Han verkar så himla cool och obrydd, men jag vågar inte helt tro på honom. Tror att jag har blivit lite ärrad efter att ha sett honomfå panik framför vagn och däck. :P Invecklade människan!!

Förutom det är jag förkyld... Var hemma från jobbet i går, men lovade(typ) att jag skulle komma in och jobba i dag eftersom det är så kort pass. Ångrar det lite grann eftersom jag inte alls känner mig kry. Samtidigt så upplever min chef att jag är sjuk ofta och det känns ju inte bra! :O Ska jobba ikväll 17-22.15 och hoppas på att det blir en stilla kväll. I morgon ska vi ha brandövning kl 6.00 och sen ska jag jobba 8.00-17.00... det känns faktiskt värre! Vill ju inte vara för sjuk för kursen i helgen!! :(

Ska läggamig och sova en stund nu.