pidisday

Framför allt kommer den här bloggen att handla till stor del om hästar, i andra hand kommer den att innehålla olika tankar och åsikter från mig om livet och allt vad det innebär.

Pållarna ute i natt

Lämnade hästarna ute i natt för allra första gången. Har tänkt att prova det länge och nu kom jag till skott! Ska förvisso inte vara något att prova egentligen. Hästar ska vara ute och är skapta för det! Så länge de har vatten och mat så att de klarar sig. Vi bar ut två hinkar med vatten och 10kg torr hö och 8kg hösilage. De borde klara sig. :)  Wiktor fick ett varmare täcke på sig.

 

Egentligen vill jag inte ha Exotic inne alls. Om jag hade fått bestämma skulle han gått på lösdrift. Han blir så otroligt rastlös inne i boxen och det med all rätt! Även Wiktor ser ut att vara väldigt rastlös om nätterna som alltid har spridit sin skit över boxen. Nä bättre prova och se om de kan vara ute då. Kommer dock aldrig att ha dem ute riktigt dygnet runt även om det skulle visa sig gå bra i natt. De saknar trots allt ligghall och med tanke på Wiktors 24år och Exotics 4år så behöver de faktiskt en ligghall. Samt en termobar som håller vattnet upptinat. Det är vad som saknas för att kunna ha dem ute dygnet runt, men någon natt då och då kunde de få vara ute. :D