pidisday

Framför allt kommer den här bloggen att handla till stor del om hästar, i andra hand kommer den att innehålla olika tankar och åsikter från mig om livet och allt vad det innebär.

Sprickor i revbenen

Har jobbat två dagar nu(12-19) och smärtan i revbenen har bara blivit värre och värre för var dag som jag har jobbat. Ändå har jag bara suttit i kassan och jobbat i förbutiken. Inga tunga lyft! För visso är det ganska mycket vrida på sig i kassan och då och då när det kommer fyllda kundvagnar kan man bli tvungen att börja lyfta och stapla varor på bandet, men i förbutiken har det bara blivit värre för att jag har gått, stått och huka mig. Jag har inte behövt lyfta något för jag har haft möjlighet att fråga någon annan.


Minns att när jag började jobba så var det inte alls så illa i revbenen. Nu gör det ont att gå och hosta eller annat kommer inte på tal!


Så hur blir det till helgen? Ja, jag ska egentligen jobba 7.30-16 i bageriet både lördag och söndag. Bageriet som innebär en massa stuvande av tunga lådor med frysta degämnen hela eftermiddagen. En kolega som också jobbar i bageriet ibland tyckte att jag var galen som hade tänkt jobba ändå och erbjöd sig att rycka in om det inte går bra för mig.


Har hunnit tänka en del på helgen under eftermiddagen i går och nu på morgonen. Det kommer aldrig att gå! Det känns jättetråkigt för det handlar om lätt förtjänta och bra pengar och dessutom att få jobba i bageriet som jag tycker är så kul! Men jag kommer inte att kunna lyfta några lådor... Än mindre under ett högt tempo vilket jag måste ha i bageriet för att hinna allt! Ne, jag måste prata med min kolega och chef i dag. Hoppas bara att det inte innebär att jag måste skaffa läkarintyg?