pidisday

Framför allt kommer den här bloggen att handla till stor del om hästar, i andra hand kommer den att innehålla olika tankar och åsikter från mig om livet och allt vad det innebär.

Fys med ben focus efter två dagar med tjurig häst och cykel?


Fysträning på taekwondo i går. Stor focus på ben vilket jag inte behövde! Mina ben var redan som spagetti efter två dagars ridpass "tvinga Jahua fram till lansvägen" i förr går och i går. Plus att jag cyklade till och från stallet de dagarna också! Så det fick allt bli lite zon, zon, zon i går kväll! :D

Förutom det  så skrek jag ordentligt i går för första gången! Det är tänkt att man ska skrika i taekwondo. Både i slag och sparkar så ska man skrika för extra energi eller nått. :P Vi var uppdelade i två grupper som tävlade mot varandra både i vem som var snabbas genom övningarna och vem som skrek ljudligast både före och efter påbörjad övning. Det fanns inte någon vinstbokal för dem som vann, men däremot ett staff för dem som förlorade vilket förståss var ett straff som gjorde träningen änn tyngra. :O Jag som redan var trött skrek för full hals i hopp om att slippa straff, haha! :D Efter lektionen fick jag faktiskt beröm för mina skrik. :thumbup: