pidisday

Framför allt kommer den här bloggen att handla till stor del om hästar, i andra hand kommer den att innehålla olika tankar och åsikter från mig om livet och allt vad det innebär.

Kidnappning av unga tjejer i Sverige ökar!

Kidnappning i just Sverige har varit extremt ovanligt men har ökat enormt de senaste året och mycket bidragande från internet. Bla Facebook och bloggar har gjort det enkelt för en förövare att hålla koll på sitt offer och få all den information han behöver om henne. Vart hon bor, pluggar, tränar och framför allt när!

Jag vill varna alla tjejer som är aktiva på facebook och/eller genom blogg(men även andra internet sidor) att se upp med vad ni lägger upp för information om er själva och vad ni gör. Era läsare behöver inte veta allt i detalj särskilt inte en alternativ förövare.

Det har även visat sig att det inte längre handlar om stora ligor/maffia som kidnappar tjejer för handel. Det blir mer och mer vanligt att handel av kidnappade tjejer sker i vanliga villaområden och av små ligor som har gjort det svårare för polisen att fånga.

Jag minns bara här i sommras när vi kunde följa en förståndshandikappad tjej i bla tidningen VK som hade blivit lurad av sina två tjej kompisar att prostituera åt dem i en lägenhet i ett vanligt bostadområde. Det kan alltså ske var som helst och av vem som helst!

Ett annat knep för en förövare är att lura tjejer genom att sälja droger eller alkohol åt dem.

Jag vet att det är valigt med tjejer som ber äldre killar köpa ut åt dem. En del tjejer faller över första bästa kille de ser utanför systemet och ber honom köpa ut. Det kan verka helt ofarligt men den killen kan faktiskt vara en förövare som väljer att förfölja dessa tjejer resten av kvällen för att sedan lura dem när de har blivit runda under fötterna. Se upp!